Vad var det då?

När Tottenham spelarna uppradade för 1987 FA-cupfinalen, var något definitivt fel. Vad var det då? Oh yeah, sex av dem saknades klubbens huvudsponsor från sin skjorta. Det är säkert en av fotbollens största mode faux pas, eller ’räv passerar’ om du Micky Quinn. Spurs tröja 2 Richard Gough match skjorta, ovan lämnade utan en sponsor och Clive Allen, höger.

Gary Mabbutt, Glenn Hoddle, Paul Allen, Ossie Ardiles och Gary Stevens inte heller har sponsorns namn på sina toppar Inför Wembley mönsterexempel var klubben som medföljer sex fulla uppsättningar av den nya kit med Hummel, som Simon Shakes, Darren Burney och Neville Evans förklara den nyligen släppta bok, The Spurs tröja. Fyra uppsättningar ingår huvud skjortan sponsor, Holsten, tvärs, men två uppsättningar var omärkta eftersom de hade fått order för ungdomslag att använda i ett slutet av säsongen turneringen i Tyskland.

1987 FA-cupfinalen Coventry 3-2 Tottenham Spurs skulle för ett rekord åttonde tävling triumf och var tunga favoriter att slå Coventry, en klubb som förekommer i deras första stora finalen i sin 104-åriga historia. Clive Allen gjorde sitt 49: e mål för säsongen, men Gary Mabbut självmål i extra tid tjänade Coventry en 3-2 seger. Keith Houchen dykning header till nivå spelet är en av FA-cupen mest kända mål, medan Coventry fans som heter en fanzine hedra Mabbutt knä.

Dessutom har klubbsekreteraren Peter Day informeras av fotbollsförbundet att med tanke på den enorma globala tv-publiken cupfinalen skulle locka, organisationen var osäker på reklamfrågor med tanke på detta var första gången ett lag med en alkohol sponsor visades i fotbollens slutet av säsongen spektakulära. Det beslutades det ungdomslag kunde bära den befintliga kit, och så alla sex uppsättningar av kit sändes ha matchen broderi sys på framsidan.

När de återvände till White Hart Lane, satsen satt i dag kontor. I vilket fall som helst FA gav Spurs grönt ljus för att hålla ölen varumärke på sina skjortor. Spurs tröja pojkar har pusslas ihop vad de tror hände sen.

Johnny Wallis, satsen man valde två uppsättningar av ytterfälten kit, numrerade 2-14, från lådan i dag kontor, omedvetna del hade inte Holsten på dem. På Wembley skulle Wallis har lagt ut skjortor med antalet uppåt, så spelarna visste vilka var deras. Och med en FA-cupfinalen att fokusera på, gjorde lik av Richard Gough, Clive Allen och Glenn Hoddle inte märker vad var och vad som inte var på sina skjortor när de bytte för spelet.

Clive Allen förklarar han först märkte kuk när uppvärmningen innan kick-off. ”Jag såg att det fanns ingen sponsorns namn skrivet på Glenn Hoddle skjorta”, skrev han i Det finns bara en Clive Allen. ”Han kom emot mig och jag sade till honom:’Vad om din Holsten’Quick som en blixt, svarade han:’Clive, jag har ett spel att spela. Jag tror inte att vi ska ha en drink just nu! "” My favorite Tottenham skjorta För de flesta Tottenham fans kan plocka 2005/06 hem shirt kommer som något av en överraskning med tanke på att kit bär hemska minnen av 'lasagne-gate' och miste om topp fyra.

Men för mig, förkryssat alla rutorna. Inte bara var det oerhört bekvämt, men slående marinblå ärmar och shorts kände grunden Spurs. Det finns naturligtvis några andra kit som förtjänar en betydande omnämnande.

Jag är en sucker för vanligt kit, och hem remsa 2007/08 är förmodligen en god tvåa. Att säsongen markerade 125 år sedan födelsen av klubben, och hänvisning till detta under vår krönet var en riktigt härlig touch. @TalkingTHFC på Twitter Efter matchen, som Spurs förlorade 3-2 höll klubben en utredning hur misstaget hade tillåtits hända, medveten om Holsten betalade dem en massa pengar för att ha sitt namn stänkte hela framsidan.

Händelsen faktiskt genererade mycket publicitet för varumärket och Iriving Scholar, Spurs dåvarande ordföranden lyckades så småningom släta över saker och ting, men inte utan offer. 2 Mabbutt ovan, center, gjorde vid båda ändarna i cupfinalen ”På måndag morgon jag, tillsammans med [manager] David Veck, Peter Day och [Commercial Manager] Mike Rollo träffade Holsten”, skrev han i sin bok, Behind Closed dörrar. ”Vi fruktade det värsta, men Alan Bridget tog Holsten ordförande en mycket förstående syn och gjorde det klart att det inte var fråga om att dra tillbaka sponsring.” Men, Dag förlorat sitt jobb, medan Wallis förvisades till reservlaget med Roy Reyland ta hand om det första laget kit. kan hittas hela historien om 1987 cupfinalen blanda upp, tillsammans med många andra i Spurs tröja, berättelsen om Tottenham färger berättade genom en unik samling av den historiska matchen slitna skjortor.

Senaste Tottenham News GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering Ändra gånger Hur fotbollens mest ikoniska arenor har förändrats genom åren tid för en Kruse Spurs på sommaren svep för Tyskland ace - fyra år efter att han förkastade dem bedövning sight Pochettino lovordar Tottenham nya arenan som 'bäst i världen' föra dem tillbaka Tottenham ska re-sign 'vinnare' Bale och Modric föreslår ex-Spurs man avslöjade sju spelare Tottenham har Oscoutade före sommaren transferfönstret avslöjade hur Premier ligatabellen skulle kunna ändra den här helgen tummen upp 'anda White Hart Lane' - Robbie Keane och Clive Allen hagel ny arena KOMFORT Liverpool stänger in på Premier League rekord genom att undvika nederlag till Spurs Revealed Var Solskjaer rankas bland bäst betalda Premier League chefer POÄNG FPL tips: Transfer råd för Gameweek 32, inklusive Man United och Chelsea stjärnor Friday rolig Spurs kult hjälte lustiga quic k tänkte när Christian Gross fångade honom
England förseglade serien mot Sri Lanka med seger i den fjärde dag internationellt.

Mark Nicholas får sällskap av Darren Gough och Mark Butcher att granska åtgärden. Du kan lyssna på levande exklusiv kommentar av den femte och sista ODI mellan Sri Lanka och England på talkSPORT 2
AJ Styles har tecknat ett nytt avtal med WWE sätta stopp för månader av spekulationer om hans framtid. Den 41-åriga gick med i WWE 2016 efter att ha tillbringat två stellar år i Japan.

1 AJ Styles har varit WWE bästa logga in år dessförinnan hade Styles arbetat för TNA / Impact Wrestling sedan starten och hade blivit betraktas som en av de bästa brottarna i världen. Styles har sedan vunnit WWE titeln två gånger, han är också en två-tiden United States mästare och han har även prytt omslaget till WWE 2K. Ändå är det sätt som Styles meddelade att han kommer att bo med WWE en som hundälskare överallt kommer att älska: Detta är den nyaste medlemmen i min familj.

Dessutom har jag skrivit ett nytt kontrakt med WWE. Vad en söt liten kille. pic.twitter.com/PNqh9shgTH - AJStyles.Org (@AJStylesOrg) 18 Mars 2019 Det hade funnits spekulationer om att Styles kan lämna WWE när hans kontrakt löpte ut i april och han lämnade det verkligen sent att underteckna på den prickade linjen.

Bästa kontrakt tillkännagivande jag någonsin sett - Tom Colohue Liknande resultat 100 (@Colohue) 18 mars 2019 Bokstavligen det bästa sättet att ha meddelat att 👊👊 - TheRealDubey (@TheRealDubey) 18 mars 2019 En av de bästa ”Åh genom sätt” någonsin 😂👍🏻 - AttitudeOfAggression (@AttitudeAgg) 18 mars 2019 Rapporter föreslog att Styles var ute efter att arbeta färre datum men ändå ta hem en vacker lön och det verkar som om WWE har klokt böjda hans vilja. Särskilt med tanke på AEW skulle ha lurar med uppsåt och Styles har många vänner inom den organisationen.
Chris Eubank Jr sade talkSPORT han kommer att begära en returmatch med Billy Joe Saunders efter att ha vunnit sin make-or-break kamp med James DeGale.

No Comments Yet.

Leave a comment

× How can I help you?